CNPGrupurile de lucruJustiţie şi drepturile omuluiȘtiriCNP expert pentru elaborarea recomandărilor la proiectul de Lege ce vizează implementarea Legii privind asigurarea egalității

CNP expert pentru elaborarea recomandărilor la proiectul de Lege ce vizează implementarea Legii privind asigurarea egalității

23.11.2012

Grupul de lucru Justiție și Drepturile Omului al Consiliului Național pentru Participar anunță concurs pentru contractarea unui expert în domeniul drepturilor omului pentru elaborarea recomandărilor la proiectul de Lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative (pentru implementarea Legii nr. 121/2012 privind asigurarea egalității).

În cadrul elaborării recomandărilor expertul va conlucra cu secretariatul și membrii grupului de lucru Justiție și drepturile omului a CNP. 

Informație suplimentară poate fi găsită în anunțul atașat.

Termenul limită pentru depunerea actelor este 26 noiembrie 2012, orele 18.00.

Pentru informație suplimentară contactați asistentul grupului de lucru Justiție și drepturile omului, Ion Schidu, la emailul  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau nr. de contact 244 911, ext. 18 și 069 096 689.