CNPGrupurile de lucruJustiţie şi drepturile omuluiConsultări publiceMAI consultă, pînă la 02.09, modificări la Nomenclatorul actelor permisive eliberate persoanelor fizice şi persoanelor juridice şi a tarifelor la acestea, etc.

MAI consultă, pînă la 02.09, modificări la Nomenclatorul actelor permisive eliberate persoanelor fizice şi persoanelor juridice şi a tarifelor la acestea, etc.

12.08.2013
MAI consultă, pînă la 02.09, modificări la Nomenclatorul actelor permisive eliberate persoanelor fizice şi persoanelor juridice şi a tarifelor la acestea, etc.

Ministerul Afacerilor Interne iniţiază, începînd cu data de 12 august 2013, consultarea publică a proiectului HG "Pentru aprobarea Nomenclatorului actelor permisive eliberate persoanelor fizice şi persoanelor juridice şi a tarifelor la acestea, Nomenclatorului serviciilor prestate contra plată şi a tarifelor la acestea, precum şi a Regulamentului cu privire la modul de formare şi utilizare a mijloacelor speciale ale subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne".

Propunerile, sugestiile şi opiniile interesate în raport cu proiectul menţionat, pot fi expediate în termen de 15 zile lucrătoare, în adresa dlui Ivan Vesco, Serviciul tehnologii informaţionale al MAI la adresa electronică: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi la numărul de telefon: 022-255-304.

Membrii CNP, inclusiv persoanele de resursă, sînt rugate să expedieze copia avizului/ comentariile la proiectul consultat asistentului grupului de lucru la info-justitie@cnp.md.

Sursa: http://particip.gov.md/proiectview.php?l=ro&idd=1026