CNPGrupurile de lucruJustiţie şi drepturile omuluiEvenimenteŞedinţa, din 28.12, a grupului de lucru Justiţie şi Drepturile Omului a CNP

Şedinţa, din 28.12, a grupului de lucru Justiţie şi Drepturile Omului a CNP

27.12.2011

systems-thinkingGrupul de lucru "Justiţie şi Drepturile Omului" al Consiliului Naţional pentru Participare organizează, la 28.12.2011, orele 15:00, sediul CReDO (A. Hîjdău 95 A), şedinţa grupului de lucru cu următoarea agendă:

1. Progrese şi dificultăţi în implementarea:

a. Planului de Activitate al Guvernului;
b. Planului de acţiuni al MAI privind reformarea MAI
c. Planul naţional de acţiuni în domeniul drepturilor Omului 2011-2014

2. Cooperarea eficientă dintre autorităţile publice şi Consiliul Naţional pentru Participare/grupurile de lucru

3. Diverse

Participarea la şedinţă a fost confirmată de către conducătorii Direcţiei juridice a Ministerului Afacerilor Interne, Direcţiei generale legislaţie a Ministerului Justiţiei şi Direcţiei politici, planificare strategică şi asistenţă externă a Cancelariei de Stat.

Invităm toţi doritorii să participe la şedinţa grupului de lucru, care are scopul de a discuta/ totaliza progresele şi provocările întîlnite în cadrul elaborării şi implementării documentelor de politici în domeniul justiţiei şi drepturilor omului.

Rugăm să confirmaţi prezenţa la emailul Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Sedinta_042            Sedinta_050

 

 

 

Sedinta_051           Sedinta_054

Documente anexe